Kontorsansvarig ekonomiassistent

European IP Cloud AB söker kontorsansvarig ekonomiassistent till huvudkontoret i Stockholm

Vi söker dig som trivs i en central funktion med ansvar för trivsel, funktion och administration på kontoret samt som verkligen är genuin i din inställning till service.

Har du ett starkt servicefokus samt intresse för siffror och ekonomi? Skulle du trivas i omväxlande roll med fokus på service, ekonomi och administration? Har du erfarenhet från leverantörsreskontra och kanske även tidigare axlat rollen som kontorsansvarig?

Vad kan vi erbjuda dig?

European IP Cloud AB (EIPCLOUD) hjälper företag att automatisera och effektivisera sina verksamheter. Företaget är inne i en expansiv fas och har nu behov av att utöka med en tjänst där kombinationen service, ekonomi och administration står i fokus. Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och innovativt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Här finns en möjlighet att tillsammans med dina medarbetare få vara med och fortsätta bygga upp ekonomifunktionen. I den kombinerade rollen kommer du också själv vara ansvarig för att kontoret fungerar i sin helhet. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen.

Arbetsuppgifter:

 • Orderhantering
 • Löpande bokföring.
 • Kundfakturering
 • Kvitto- och utläggshantering.
 • Ge stöd till ekonomiansvarig i övriga ekonomiuppgifter
 • Ta emot besökare, hantera inkommande och utgående post.
 • Boka och förbereda möten och event.
 • Beställa kontorsmaterial, kaffe, lunch och fika till kontoret.
 • Ansvara för att hålla rent och snyggt samt att kontoret fungerar i sin helhet.
 • Vara kontaktperson för städbolag och andra leverantör.
 • Överraska personalen med något trevligt och hjälpa till med det som behövs för stunden.

Vi förväntar oss att du är på plats under kontorstid och att du tar ansvar för ditt område även om vi alla hjälps åt. Tjänsten är placerad i fräscha lokaler centralt på Östermalm i Stockholm med närhet till service och mycket goda kommunikationer.

Vem är du?

Vi söker dig med stort servicefokus samt intresse för siffror, ekonomi och administration. Vi tror att du har gymnasieutbildning inom ekonomi samt viljan att fortsätta utvecklas och breddas inom leverantörsreskontra och administration.

Som person är du initiativrik, lyhörd och lösningsorienterad och du har en självklar positiv attityd till både dina arbetsuppgifter och dina kollegor.

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det även av stor vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person är flexibel och är redo att följa med på EIPCLOUDs fortsatta tillväxtresa. I denna rekrytering lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och vi tror på att du skapar dig en rejäl plattform hos oss som du har med dig in i framtiden - här eller på sikt någon annanstans. Vi är ambitiösa, drivna, målinriktade och vi tror du bör vara likasinnad för att trivas i vår entreprenöriella och tempofyllda vardag.

European IP Cloud AB

European IP Cloud AB (EIPCLOUD) hjälper företag att automatisera och effektivisera sina verksamheter. Vi tar ett helhetsansvar genom att skapa en stabil och kostnadseffektiv drift av företagets IT-miljö. Med ett modernt och flexibelt arbetssätt håller vi oss ständigt relevanta och erbjuder service och tillgänglighet utöver det vanliga.

Så ansöker du

Låter denna tjänst intressant för dig? Låt oss då gärna veta vad du lockas av och tror du kan bidra med genom att söka tjänsten genom att skicka din ansökan och CV till rekrytering@eipcloud.se. Vi kommer göra löpande urval och intervjuer och lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Hör av dig till Peter Myrefjord på peter@eipcloud.se vid eventuella frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Ansökan: Skicka din ansökan till: rekrytering@eipcloud.se