Säkra dina data med hjälp av ledande leverantörer, hanterat av EIPCLOUD.

Behöver du en tredjepartstjänst för ökad backup?

I många fall uppfyller inte återställningsalternativen behoven eller att det finns myndighetskrav som kräver att säkerhetskopior lagras längre. Med vår Microsoft 365 Backup-tjänst kan du lagra viktiga dokument och filer, vid den tidpunkt som passar dig och din organisation. Den tid som krävs för att bevara säkerhetskopieringen ställs in vid installationstillfället. Vi erbjuder snabb och enkel åtkomst till dina filer i OneDrive, SharePoint och Exchange. Både konfigurationen och ominstallationen är processer som är snabba och smidiga. När konfigurationen är klar görs en automatisk säkerhetskopiering flera gånger om dagen för att säkerställa att inga filer eller mappar går förlorade. Vi ser till att tjänsten är aktiv och fungerar så att du kan känna dig trygg med en säker IT-satsning i organisationen.

OneDrive/SharePoint

Raderade objekt från OneDrive och SharePoint landar i papperskorgen på sajten och kan återställas av dig som hanterar kontot i 30 dagar som standard. Efter de 30 dagarna är det möjligt för en administratör från en andra papperskorg, platssamlingens papperskorg, att återskapa filerna. Även här är det tidsbestämt och den totala tiden för filer i de två papperskorgen är 93 dagar, varefter det inte går att återställa några raderade filer.

E-post

Ett raderat mejl ligger i papperskorgen i 30 dagar och under denna tid kan du som användare ta tillbaka det. Skulle papperskorgen tas bort under dessa 30 dagar eller de 30 dagarna har gått, kan endast en administratör återställa posten inom 14 dagar och ändra inställningen till 30 dagar.

Teams

Kalendern och dina meddelanden som finns i Teams lagras i Exchange Online, medan kanaler och filer lagras i SharePoint Online. Om en hel grupp raderas är det enkelt att återställa med hjälp av den administrativa personalen i 30 dagar. Kanaler som du kommer åt kan återställas inom 21 dagar.