Karriär

European IP Cloud AB (EIPC) hjälper företag att automatisera och effektivisera sina verksamheter. Vi tar ett helhetsansvar genom att skapa en stabil och kostnadseffektiv drift av företagets IT-miljö. Med ett modernt och flexibelt arbetssätt håller vi oss ständigt relevanta och erbjuder service och tillgänglighet utöver det vanliga.

Vi sitter i moderna och ändamålsenliga lokaler i korsningen Grev Turegatan och Humlegårdsgatan. Granne med Sturegallerian och med omedelbar närhet till alla kommunikationer erbjuder denna lokal ett av de bästa lägena i centrala Stockholm. På kontoret på Grev Turegatan 19 har vi vår sambandscentral men de flesta medarbetarna arbetar från andra platser; hemmakontoret, på plats ute hos kund eller varför inte från ett strandhus på Bali. På EIPC är vi nämligen fast beslutsamma om att skapa en helt distribuerad organisation där vi arbetar fria från geografiska platser och fasta arbetstider.

Vi är nu inne i en expansiv fas och behöver utöka med fler medarbetare (med medarbetare menar vi anställda, samarbetspartners såväl som gigande frilansare) som vill ta steget och bli en del av den spännande nya arbetsmarknaden. Kännetecknande för att arbeta tillsammans med oss:

  • Moderna arbetssätt (molnbaserat, papperslöst och digitalt).
  • Flexibla arbetstider och arbetsplatser.
  • Flexibla anställningsformer.
  • Innovativa, alltid den senaste tekniken, ständig utveckling.
  • Fastprisavtal ger förutsättningar för långsiktig utveckling och planerat underhåll istället för brandkårsutryckningar.

Nedan ser du de profiler vi söker lite extra efter just nu, men vi är alltid intresserade att komma i kontakt med dig som delar vår kärlek till tekniken och visionen om en modern och flexibel arbetsmiljö, så skicka ett mejl med ditt cv och en kort beskrivning om vad du vill bidra med till rekrytering@eipcloud.se även om du inte ser någon profil som passar.

Just nu söker vi speciellt efter:
IT-tekniker